En ineens was het 2012.....!

 

Mijn hele leven was ik druk! Tussen de paarden, voor mijn werkgevers en in mijn privé. Druk met het ondersteunen, motiveren en stimuleren van alles en iedereen in hun groei en ontwikkeling.

Al coachend en managend heb ik ook mijn eigen kwaliteiten volop mogen ontwikkelen in deze geweldig mooie en interessante tijd.

Gedurende het hele pad heb ik echter ook zelf mogen ervaren hoe het was om vol vragen, twijfel en angsten voor de kolkende rivier te staan en niet weten hoe over te steken. Hierdoor de keuze "omkeren" te maken om er later achter te komen dat het slingerpad telkens bij dezelfde rivier uitkomt....

 

En ineens was het 2012.....!

 

Mijn toenmalige werkgever moest drastisch bezuinigen om de recessie te kunnen overleven en ik had ineens alleen mezelf over om te ondersteunen, motiveren en stimuleren....En ik had mijn handen er vol aan!

Weer miste ik bij die rivier iemand die me naar de overkant zou kunnen helpen.

 

En dus besloot ik dat ik kapitein zou worden van "het pontje naar de overkant".

 

Ik ben me gaan verdiepen in allerlei manieren van bewustwording, bewustzijn en bewust veranderen. Allerlei aansluitende methoden, natuurwetten, positieve psychologie en in mijn ogen toegepaste logica ben ik gaan verzamelen door relevante opleidingen, cursussen en workshops te volgen en te combineren.

Dit speciaal voor de "mensen als ik", die vastlopen in en door hun eigen ontwikkeling. Mensen die iemand nodig hebben die, op het moment dat ze voor de rivier staan......het pontje aanmeert.......ze onderweg naar de overkant nieuwe tools, inzichten en mogelijkheden aanreikt......en na het afmeren ze vrolijk uitzwaait om hun eigen pad te laten lopen.

 

Je kapitein is 49jaar, woont samen met man, hond en allerlei tuinbewoners in het buitengebied van Enschede, is een nuchtere, vrolijke en oplossingsgerichte persoonlijkheid die op puur en praktische werkwijze jou graag weer op je optimale levenspad zet.